Okategoriserade

Världsunikt gravidsmycke Brilliant Ultrasound

Min morsdagspresent har kommit!! För nästan en månad sen så beställde jag en morsdagspresent till mig själv 🙂 Jag avslöjade inte riktigt vad det var, men nu tänkte jag berätta 🙂 Det har kommit ett nytt världsunikt gravidsmycke / föräldrasmycke som heter Brilliant Ultrasound. Någon som har hört talas om det? Blondinbella fick ett sånt i julklapp av Odd i julas.

Smycket är alltså specialdesignat och specialtillverkat, direkt avbildat från din unika ultraljudsbild 🙂

 

Vi fick en så fin ultraljudsbild på Lucas när han låg i magen så det har vi ramat in, men det var ju hundra gånger roligare att göra ett smycke av din fina bilden som väcker så många härliga minnen 🙂 Dagen var den 18:e oktober och vi var där supertidigt, innan jobbet. Jag minns att vi var så nervösa! Jag hade natten innan kommit på att det inte alls var säkert att allt skulle vara bra så jag var verkligen nervös. I väntrummet kände jag hur Lucas rörde sig därinne, så levde, det visste jag att han gjorde. Jag hade på mig en röd polotröja, faktiskt samma tröja som jag av ren slumpa har på mig idag, nu i skrivande stund. Allt visade sig vara bra och jag grät stilla glädjetårar som rann längs mina kinder konstant under hela undersökning! L.Y.C.K.A

Perfekta morsdagspresenten både till den som redan är mamma och till den som SKA bli mamma! Funkar även till pappor, Jair sa att han önskade sig ett likadant, så jag sa att han får väl se om han får ett på farsdag 😛

Jag kommer få en rabattkod till er läsare som jag kommer publicera här i veckan 🙂

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.