Okategoriserade

Vårkläder till barnen med 20% rabatt

– Samarbete med Jollyroom –

Det har verkligen varit bra väder dom sista två veckorna och nu känns det verkligen att våren är här 🙂 Förra måndagen byggde vi lekstuga och då var det 20 grader (!!!) i Göteborg, men framåt helgen blev det lite kyligare och vinterjackan åkte faktiskt på en liten stund, men idag skiner solen igen 🙂 Jag älskar våren och sommaren när det är roligt att vara ute, göra utflykter, äta picknick och hänga på lekplatser.

Förra helgen när vi var på utflykt invigde barnen sina nya vårkläder. Dom har fått nya vårjackor, skor och skalbyxor för dom har växt så mycket att förra årets är för små. William har också fått nya kläder, en mjuk overall i mörkblå bubbelfleece 🙂 Lucas jacka hittar ni HÄR, Isadoras jacka hittar ni HÄR! Ett hett tips är att Jollyroom har 20% på dessa kläder och många fler vårkläder med rabattkoden ”SPRING20”!

Här hittar ni barnens skor: Lucas skor / Isadoras skor
Ange koden ”SNEAKERS20” så får ni 20% rabatt 🙂

Barnen var så nöjda med sina nya kläder! Lucas sa flera gånger att han verkligen tyckte om sin jacka för att den var så speciell och lite finare. Han går ju i 1:an nu och det börjar kännas viktigt vad man har på sig. Isadora var också jättenöjd, hennes jacka riktigt skriker hennes namn 🙂

Jag älskar detaljerna på Isadoras jacka, volangerna och dom guldfärgade knapparna. Den är verkligen så fin!

Isadoras jacka har även en avtagbar luva. Perfekt om det skulle bli regn helt plötsligt!

Isadora fick även ett par skalbyxor som är lite tunnare eftersom det börjar bli varmare nu om dagarna. Hon gillar att ha leggings på sig till förskolan men då blir det lätt kallt om benen. Ni hittar Isadoras skalbyxor HÄR! Använd rabattkoden ”SPRING20” för 20% rabatt!

Skorna är en aning små i storleken så det kan vara bra att köpa en storlek större än vad man brukar 🙂

Isadora kollar om strumporna blev blöta när hon råkade trampa i bäcken, men som tur var så klarade dom sig 🙂

Williams overall är helt underbar! Han blir som ett mjukt gosigt gosedjur när han har på sig den 🙂 Den passar bra för vårvädret när det ännu är för kallt att vara utan overall, men alldeles för varmt med vinteroverall. Ni hittar Williams overall HÄR! Glöm inte använda rabattkoden ”SPRING20” för 20% rabatt!

Sötnöt! Så lik Victor på den här bilden, inte sant?!

Jag blev väldigt nöjd med barnens kläder, särskilt jackorna som ser lite finare ut, men ändå var väldigt billiga 🙂 Det är ju inte så kul att lägga en förmögenhet på barnkläder när dom växer ur kläderna så snabbt 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.