Vårjacka och sneakers + rabattkod

I annonssamarbete med Ellos

Nu har det kommit in ännu mera vårjackor och sneakers. Jag bara älskar den här röda trenchcoaten som jag mer än gärna hade kombinerat med en vit blus och dessa mockasneakers eller vita sneakers.

ello2
ello15
ello11
ell10

Trenchcoat HÄR / Vit skjorta HÄR / Mockasneakers HÄR / Vita sneakers HÄR

Jag är en riktigt trenchcoat-tjej men nu såg jag att det kommit in flera väldigt snygga parkas i puderrosa – det är så snyggt ihop med ett par ljusa jeans! Jag tycker även att den vit-svarta kappan är ursnygg! Den hade passat till exakt allt i min garderob! Vad ska man välja…? Så svårt!

ello1
ello3
ello4

HÄR / HÄR / HÄR

När det kommer till sneakers så gillar jag dom sportiga modellerna som ändå ser feminina ut. Det är mode med sneakers i år och ju fräsigare desto bättre 🙂

ello13
ell11
ell012

HÄR / HÄR / HÄR

Jag har fått två grymma rabattkoder till er! Om ni är sugna på lite nya kläder så får ni just nu 20% rabatt på allt mode från Ellos kollektioner som bl.a. är alla kläderna i det här inlägget 🙂 Rabattkoden är “395415

Om ni istället är sugna på nya skor så är det 15% rabatt på alla skor! Rabattkoden är “395416”

Koderna gäller hela april på ordinarie priser!
Klicka HÄR för att komma till Ellos!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här