Okategoriserade

Var kan jag hitta varukorg till Joolz Geo?

Ni vet min fina Joolz Geo som jag vann från Lekmer på LOPPIeventet Babylove i höstas, den har ingen varukorg! Vagnen är ju både en enkelvagn och en syskonvagn i ett. Så om man köper singelvagnen så kommer varukorgen med och får man sedan ett syskon så är det bara att köpa till den undre liggkorgen och byta ut varukorgen mot den och vips så har man en syskonvagn! Hur smart som helst! Men, om man köper syskonvagnen först och sen vill använda den som en enkelvagn, då verkar det vara stört omöjligt att få tag på bara varukorgen!!  

Jag tycker att Joolzen är sååå fin, till och med för fin för att stå i vårt barnvagnsrum så just nu står den i vårt sovrum. Jag vill egentligen börja använda den som singelvagn, Lucas sitter så mycket bättre i den än vad han gör i Trillen. Sittdelen på Joolzen är ergonomisk och ser urskön ut. Dessutom är vagnen så snygg! Men om jag ska använda den nu som enkelvagn så behöver jag VERKLIGEN en varukorg! Jag har ju köpt till en Sidepack, men jag vill fortfarande ha en varukorg. Dessutom är just Joolz Geos varukorg känd för att den är så praktisk. Den är stor och rymlig och går att använda som väska om man skulle vilja 🙂 Kanon om man packar saker där i som man vill ha med sig in nånstans. Visst borde det finnas att få tag på nånstans? Det måste ju finnas typ reservdelar eller så? Jag har googlat på engelska också, men hittar inget. Någon som har förslag?

12 Comments

 • Lin

  Har tittat runt lite, och varukorgen finns ju inte ens på de nederländska sidorna. När jag läser om vagnen så står det att varukorgen ingår även i duoversionen. De har ju förmodligen glömt att packa med varukorgen! Så kanske kan du ringa och höra med Lekmer?

  • Emma - På Smällen igen!

   Men åååh vad snäll du är som hjälper mig och leta! Ja, jag har också kollat dom nederländska sidorna men inte hittat 🙁 Jag såg att lekmer nu har den i ett paket med sittdelen, men det kostar cirka 2500 kr och då får jag både varukorg och en sittdel som jag aldrig kommer kunna använda. Känns lite dyrt för varukorgen, men 1000 kr hade jag lätt betalat. Jag ska ringa och höra med Lekmer, dom kanske kan hjälpa mig att köpa in varukorgen som reservdel annars 🙂 Tack så mycket för hjälpen!

 • Jungfrumamma

  Hmm, det var svårt att hitta.

  Va konstigt att det inte är lättare att få tag på det, det borde dom väl tänkt på att man först har syskonvagn och sen singel liksom.

 • Jennifer

  Hannah Graaf har inte agenturen längre. De lämnade över till Holland (?) vid årsskiftet, så tyvärr får du nog ingen hjälp där. Men visst vann du vagnen? Prova kontakta arrangörerna av tävlingen, för om det nu är så att det ska ingå en varukorg även i duoversionen kanske de kan kontakta vidare. För då har ju nåt blivit fel. Hoppas du hittar den! 🙂
  Hur tycker du om att inte kunna se bebisen när den ligger i vagnen? Känns som så konstig placering på en liggdel. Annars är den verkligen superfin! Som enkelvagn skulle jag absolut kunna tänka mig den till ett framtida barn.
  Lycka till med bebisen!

 • Hanna

  Gå med i gruppen ”Barnvagnar” på Facebook och ställ frågan där. Där finns alla Sveriges barnvagnsnördar samlade och man kan få svar på allt 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.