Okategoriserade

Vallbyn i Fjärås växer så det knakar!

Det händer mycket i vårt område varje dag och det sker rakt utanför vårat köksfönster. Området vi bor i, heter Vallbyn och vi tillhör den tredje etappen som snart är klar. Jag tror det är sex etapper som ska byggas, en varje år och den sista är förskolan som ska vara i början på området.

Tredje etappen som vårt hus tillhör

Så här ser det ut utanför vårt köksfönster. Intressant utsikt för William och Oliver, men jag längtar mer och mer tills detta är klart nu 🙂

Det känns som den är en jättebra blandning här i området för det är kedjehus, bostadsrätter, hyresrätter, seniorboenden och villor som byggs här.

Just nu håller dom på att bygga 55+ boenden se bilden nedan som är utanför vårt köksfönster och så ligger växa-villorna ute för försäljning. Längst ut i området är friliggande villor som byggs av A-hus och Varbergs hus, om jag inte missminner mig.

På den här bilden ser man friliggande tomter som är numrerade och växavillorna framför som är gröna

Vi kommer alltså bo nånstans mitt i smeten, perfekt om du frågar mig! Jag älskar att vi har nära till grannar, det enda jag eventuellt hade önskat är lite mindre insyn på baksidan, annars är jag faktiskt väldigt nöjd 🙂

3 Comments

  • Malin

    Intressant och se hur det ser ut kring er. Bra att dom tänkt till med olika former av boenden.
    För mig som är mer introvert hade det inte passat dock vill ha det mer privat och inte grannar så nära inpå. Men det är ju tur att det finns nåt för alla:)
    Kul att du bloggar mer igen!

  • Sofia

    Tips om det är mycket insyn på baksidan, plantera en avenbokhäck 👍 Vi planterade vår för 3 år sen och den är typ 3m hög nu och väldigt tät. Perfekt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.