Okategoriserade

Hur mycket är drömyrket värt?

Nu ska jag dela något jobbigt! Det här året har varit tuffare än alla år som jag varit egenföretagare, dels för att det är inflation och allt är sjukt dyrt och dels för att min största kund gick i konkurs i början på året. Det betydde att jag inte fick betalt för flera av mina jobb och att jag måste leta nya kunder. Det har verkligen inte varit lätt! Jag har tvekat många gånger på om det jag gör är rätt, för vad är drömyrket värt?

Jag älskar det jag gör, men det är inte kul att behöva oroa sig för pengar… Men samtidigt så är jag verkligen inte redo att ge upp! Jag hoppas att det vänder nu när William har börjat förskolan och jag får mer tid i att skapa content och leta nya kunder. Och sen får vi ju hoppas att inflationen ger med sig tillslut för detta är inte kul för nån!

img_1665
img_1670

Throwback till förra våren när allt gick sjukt bra och jag var i tredje trimestern med Oliver. Kommer ihåg att Veronica fick stå på bordet också för att det inte skulle tippa när preggot stod på ena änden…

Känner ni att ni blivit drabbade av inflationen? På vilket sätt?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.