Välkommen dinovember!

Igårkväll vaknade dinosaurierna till liv för årets Dinovember! Två dagar försent, men det var bättre det än ingenting alls. Det är rätt mycket jobb med dom där dinosaurierna och sen kommer ju nissedörren i december också… Om det inte var för att Lucas hade längtat så mycket efter dinovember och tjatat om det sedan i augusti, så hade jag struntat i det, men att se honom full av förväntan ger mig ork att hitta på nya hyss åt dinosaurierna 🙂 Tänk, detta kommer kanske bli ett av hans starkaste minnen barndomen, något han kommer tänka tillbaka på i hela sitt liv!

Gårdagens dinosauriebus var inget storslaget, men på årets tema som är “corona”, hade dinosaurierna munskydd och höll till i hallen där vi har handspriten. Dom hade också skrivit ett meddelande, som Lucas som nyss lärt sig läsa, fick läsa alldeles själv 🙂 På munskydden hade jag även ritat dit mustascher på två stycken eftersom det är movember och läppstift på två för Isadoras skull. Isadora tyckte det var JÄTTEKUL och lekte en lång stund med dinosarna på morgonen innan förskolan. Jag blev väldigt glad att se det för egentligen var mitt mål med dinovember att väcka barnens fantasi på ett nytt sätt 🙂 Det funkade inte på Lucas för han har aldrig lekt “rollekar”, han är lite mer “verklig” av sig och gillar vetenskapsgrejer och sånt, men det funkade ju uppenbarligen på Isadora 🙂

Om ni vill testa på Dinovember så kika in på det här inlägget: 15 tips till Dinovember (funkar även som nissehyss) Det mesta funkar även för er som kommer köra med nissedörr i år!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här