Ta till vara på minnet av amningstiden

När Louise var här för Williams nyföddfotografering frågade hon mig om jag ville ha en amningsbild också. Jag sa ja, och den bilden blev min allra första amningsbild, nånsin!

Jag kan inte fatta att det tog ända till mitt tredje barn innan jag blev 100% bekväm. Jag har alltid varit bekväm med att amma och aldrig haft några problem med att amma offentligt, men djupt inom mig så har det ändå varit något som har skavt. Jag har liksom inte velat föreviga amningen, inte velat att någon ska ta en bild på mig när jag ammar och mjölken har alltid varit väldigt starkt förknippad med kroppsvätska, det har nästan känts lite skämmigt. Det är tack vare sociala medier som jag inte känner så här längre och nu känns den här bilden på mig precis lika naturlig som alla andra bilder på mig 🙂 Jag är sååå glad för det och för att jag fick amningen förevigad tillslut. Den här bilden kommer jag titta tillbaka på när jag är gammal och grå och amningstiden är ett minne blott ❤️

Foto: https://wanderings.se

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här