Vaknar med pruttar på ryggen!

Halv sju imorse vaknade jag av att det här lille charmtrollet pruttade med sin mun på min rygg! Jag har nog aldrig vaknat så full i skratt 🙂 Haha! När jag pruttade tillbaka på hans haka så gjorde han samma sak på mig 🙂 Tänk att han bara är 7 månader gammal, men redan vet hur man busar!

Inatt har William sovit lite bättre, tack och lov, men han är fortfarande svår på natten. Han är inte så lätt att lägga och vaknar många gånger per natt, dessutom går han in i en ny utvecklingsfas så det lär inte bli lättare. Tur att han ändå är ett charmtroll på dagtid 🙂

Visst är han lik Victor på dom här bilderna! Jag tycker alltid att han är så lik Victor när han är nyvaken 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här