Okategoriserade

Vagnen köpt, hämtas imorgon!

Nu är jag verkligen dödstrött, men när tåget kom fram till Gbg hade jag ändå tid att åka snabbt till Happyland o kolla på Trille Vipern som dom har där i turkost tillsammans med blivande mormorn. Jag kände ju mig ganska säker på att det var en liten pojke i magen redan innan ultraljudet så jag har tänkt lite på det där med färger…

Jag tycker ju att det är ok att ha lite blå eller grönt tillsammans med det rosa om man får en tjej, men helst inte en rosa vagn till en kille… Så känner jag. Och helst skulle jag inte vilja ha en helt svart vagn så jag tyckte dom där turkost detaljerna som är på Trillen är jättefina så det fick faktiskt bli den.

Om vi får en tjej nästa gång så går ju turkost jättefint ihop med rosa tycker jag 🙂 så imorgon åker vi och hämtar vagnen!! 😀

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.