Okategoriserade

Spänner i magen när jag kissar..?

Sen några veckor sen, ganska många veckor sen faktiskt, har jag känt att det spänner i magen typ där äggstockarna är om jag ”tar i” när jag kissar…. Jag gör det ibland för att vara säker på att jag har tömt blåsan, dels för att annars måste jag kissa snart igen och dels för att jag vill helst slippa urinvägsinfektion, men det känns faktiskt ganska obehagligt.. Alltså på gränsen till att det gör ont.

Är det nån som känner igen det? Jag har inte urinvägsinfektion, var o testade mig i fredags…

5 Comments

  • Elin

    Har samma känsla tror att de kan vara vanligt att ha så.
    Och samma som josephine säger att man tror att nått går sönder i magen när man nyser utan förvarning, ”skönt” att veta att fler känner samma 😉

  • Emma

    Ja, det gör ont när jag nyser också, då är det säkert ligamenten som ni säger! Hade ingen aning om att det kunde vara dom, men då är allt som det ska då 🙂

    Jätteskönt att höra att man inte är ensam!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.