Längtar efter mitt barn!

Nu är vi framme i Göteborg och nu vill jag typ bara springa hem till Lucas!! Jag har aldrig varit borta från honom mer än cirka 8 timmar och nu har jag varit borta i 2,5 dygn!!! Åhhhh vad jag saknar min skrutt!! Jair smsade i fredags att han hade frågat efter mig hela dagen. Jag gick ju hemifrån innan Lucas ens hade vaknat!

20140824-160416-57856141.jpg
Mamma saknar Lucas!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Caroline

    Hej Emma! Vet inte om du minns mig, jag stod ju i kassan på H&M när du handlade gravidkläder på Backaplan,och sen följde jag din blogg under hela din och min graviditet. Jag bloggade själv på carolinesofies.blogg.se och fick min son Viggo. Minskade på bloggandet när Viggo kom och sen helt och hållet då jag började plugga så det hanns inte med helt enkelt! Men har följt dina inlägg och nu skulle jag vilja be dig om en liten tjänst! 🙂 Är med och tävlar om Idols TV4 play biljett (från soffan till kvalet) och man ska dela sitt klipp på så många sociala medier som möjligt!
    Du får jättegärna lyssna och tycker du om det du hör så får du gärna dela det!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här