VAB och packning

Halloj! Jag lever, även om det inte kändes som det när jag vaknade igår ? Det är inte lätt att inse att man inte är 20 bast längre och att man kommer bli väckt kl 7.00 på morgon oavsett vad… men jag tog mig igenom dagen igår och idag har jag varit hemma och vabbat. Lucas blev dålig natten till idag och kändes väldigt krasslig på morgonen men resten av dagen var både han och Isadora på riktigt bushumör! Det var kul att se dom leka tillsammans så mycket som dom gjorde idag för det känns som dom bråkat så mycket det sista. Isadora slår Lucas hela tiden typ. Hon ska vara glad att hon har världens bästa storebror som aldrig ger igen.

Nu ska jag hoppa i säng, det blir att gå upp tidigt imorgon för vi ska flytta hem till Veronica och Maximilian på Särö i 4 nätter medans vi har gäster i vårt hus. Jag och Lucas har sett framemot det här så mycket! Lucas säger att han vill bo hemma hos Maximilian jämt. Tanken med pengarna som jag tjänar för uthyrningen är att jag ska spara dom till framtida resor. Jag drömmer verkligen om 1-2 veckor i solen nu. Det hade varit fantastiskt att få ta med barnen nånstans. Jag tycker både jag och dom förtjänar det!

Barnen roade sig med att pussla idag

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. A

    Har du tips på pussel? Min dotter tycker inte det är så kuö. Settt kompisars barn som klarar 200 botars pussel knappt jag gör det haha

    Svara
  2. Lexochlogan

    Krya på er, vi har inte varit sjuka på länge men jag vart det flera helgen och man blir ju helt utslagen fort, men måste ju ta hand om barnen ändå. Vi är fantastisk mammor Helt enkelt som orkar rodda allt ändå ❤️ Hoppas ni får en superhärlig weekend, extr kul för Lukas som längtar

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här