Vi sover borta några nätter

Nu är jag och barnen hemma hos Veronica och Maximilian. Huset är uthyrt och barnen har somnat sedan länge. Det ska bli så mysigt att tillbringa ett par dagar här hos dom. Det är skönt med lite miljöombyte också efter allt som har varit 🙂

Just nu sitter jag och Veronica vid hennes köksbord. Veronica håller på med lite halloweenpyssel inför barnens halloweendisco på fredag och dom vuxnas halloweenfest på lördag. Jag är dödstrött! Jag har haft utbildning på jobbet idag och sen åkte jag direkt hem för att fixa ordning det sista innan jag hämtade barnen hos Jair. Imorgon ska jag jobba i Borås så det blir att gå upp riktigt tidigt men det är det värt 🙂 Nej, nu får jag ta och lägga mig! Gonatt så länge 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här