Okategoriserade

VAB idag också

Barnen är fortfarande hemma med mig, men inatt var första gången som Lucas har kunnat sova ordentligt så det går åt rätt håll. Jag har stora förhoppningar om att han, kanske båda två, är tillräckligt friska för skola och förskola imorgon 🙂 I så fall blir det kalas hos barnens bonuskusin också! SÅÅÅÅÅÅ ROLIGT!

Idag borde jag vara betydligt piggare eftersom jag har sovit hyfsat bra inatt. Isadora har bara vaknat tre gånger, men jag känner mig ändå sjukligt trött. Jag antar att det är graviditeten och en effekt av att jag aldrig riktigt kommer ner i djupsömn. Jag hade helt glömt bort att sömnen blir så känslig när man är gravid, men nu när jag tänker efter så minns jag att jag hade eget sovrum när jag var gravid med Isadora eftersom jag var så lättstörd.

Jag hade verkligen önskat att vi fick vara friska ett tag nu så det känns lite småjobbigt att vabuari ligger precis framför oss. Är det någon som har tips på hur man boostar barnens immunförsvar utan att tvinga i dom nåt äckligt? Tipsa mig i så fall!

3 Comments

 • Karolina

  Manukahonung, mina barn jagar mig när jag tar fram burken. En sked per dag håller förkylningar borta. Är förkylningen redan ett faktum så två ggr per dag.

  Har testat två olika den från life och en svart burk från apotea 600+. Den blev jag frisk med då ingen antibiotika bet på min halsfluss och hosta.

 • Gittan

  Känns som vissa barn åker på allt medens andra är mer friska. Vi hade en riktig sjukdomsvinter/vår för några år sedan. Då va de magsjuka, feber och vattkoppor som blöder varandra. Men sedan dess är mina barn nästan aldrig sjuka, snart 7 år och 4,5 år. Förra året hade vi endast 2,5 vabbdag! Så antar vissa är känsligare än andra. Nu väntar vi smått i feb så hoppas så att vi slipper va sjuka framöver oxå ✊?

 • Nina

  Barnen här drack ingefärashots ett tag i höstas, de tyckte det var lite starkt i början men med ett snaps vatten efter tyckte de om det.
  Om det hjälper eller inte vet jag inte.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.