Fjärde graviditeten

Besök hos barnmorskan

Igår kom jag och Victor ute lite från sjukstugan när vi skulle på besök hos barnmorskan på Barnmorskegruppen. Det var dags för andra delen av inskrivningen där vi följde upp blodproverna från förra gången. Det visade sig att jag hade lite låga järnvärden redan nu, men inte tillräckligt låga så därför fick jag själv välja om jag ville börja med järntabletterna nu eller i vecka 20. Jag känna mig dock väldigt väldigt trött och eftersom jag inte klarar av att dricka kaffe så bestämde jag mig för att börja med en järntablett var tredje dag.

Alla mina andra prover såg bra ut. Blodtrycket var lite lågt vilket förklarar varför jag är på väg att svimma varje gång jag reser mig hastigt, oftast när jag reser mig från liggandes… Jag får helt enkelt vara försiktig.

Efter besöket hos barnmorskan hämtade vi ut en babybox från Lloyd’s, vad som finns i den kommer vi visa i veckans vlogg som kommer upp inom kort 🙂 Sen gick vi på restaurang Moon Thai och pratade om allt från 30-årskriser till supersnabba förlossningar innan vi gick vidare till Lorensbergsteatern för en föreläsning ”För barnens bästa – från tjat och skärmbråk till samarbete” med Petra Krantz Lindrgren och Mattias Ribbing.

En bild från kameran vi spelade in med igår

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.