Okategoriserade

Utländska semesterflörten som blev en familj

Nu är det snart alla hjärtans dag så jag tänkte att jag kanske kunde passa på att dela med mig av min och Jairs kärlekshistoria. Jag har skrivit lite om den förr men det skadar nog inte att berätta från början igen 🙂 Jag vet att ni gillar kärlekshistorier 🙂

Jag och Jair träffades i Salvador i Brasilien. Jag gjorde mitt exjobb i São Paulo och när jag var klar så gjorde jag en backpackingresa längs kusten i Brasilien, första stoppet på resan var Salvador. Jag stannade bara två nätter i Salvador och andra kvällen träffade jag Jair på en bar. Vi blev genast förtjusta i varandra och umgicks den kvällen och hela nästa dag. Jag hade bara känt honom i cirka 15 timmar när jag reste därifrån, men jag kunde ändå inte sluta tänka på honom.

4 dagar senare var det nyår och jag knöt ett önskeband runt handleden och önskade mig en sak om honom, surfkillen jag bara hade känt i 15 timmar! Jair kommer från en favela (ghetto) i Salvador, så att hålla kontakten var inte det lättaste. Han hade varken dator eller internet hemma så vi kunde bara prata när han var på något internetcafé. Och språket var en annan femma. Han kunde prata hyfsad engelska, men inte skriva för han hade lärt sig engelska på stranden. Det började närma sig karnevalen och jag bestämde mig för att åka dit och tillbringa karnevalen med honom. Jag hade ingen aning om det skulle bli skit och pannkaka, vi kände ju inte varandra! Vi hade ju knappt pratat med varandra! Så en månad efter vi hade träffats för första gången åkte jag dit stannade där hos honom i 3 veckor. Vi blev superkära i varandra! Precis som en sån där semesterkärlek man bara ser på film! Vi hade 3 fantastiska veckor och sen gick mitt turistvisum ut och jag fick snällt återvända till Sverige.

Väl hemma i Sverige kunde jag inte låta bli att fantisera om hur livet skulle kunna bli tillsammans med min semesterflört. Så jag skaffade ett jobb och sparade för att Jair skulle kunna komma till Sverige. Jag tänkte hela tiden att magiken som vi hade i Brasilien kanske inte skulle finnas kvar när Jair kom till Sverige, men jag hade ju inget att förlora så jag kunde lika gärna chansa! Vi hade 6 fantastiska månader i Sverige och då visste vi att det skulle vara vi. Jair friade och sen fick Jair åka hem till Brasilien och söka uppehållstillstånd för att bo i Sverige.

Nu har jag och Jair varit tillsammans i 5 år och vi har en son som är snart 2 år. Tänk!! Det trodde jag aldrig!! Tänk att semesterflörten faktiskt blev till en familj! Jag är så lycklig över att jag tog beslutet och satsade på min semesterflört där och då, jag var ju trots allt bara 22 år när jag träffade Jair!

Jag tänkte jag skulle bjuda på lite bilder också 🙂

2010

kära När vi träffades 2010

Karnevalen i Salvador. Vi hade känt varandra i cirka 2 veckor på denna bilden 🙂

kära midsommar jair i sverige första gången 2010

Jairs andra vecka i Sverige. Här hade vi varit tillsammans i 5 månader, varav 3 veckor i samma land! Snacka om distansförhållande! Vi hade varit ifrån varandra mer än vad vi hade varit tillsammans!

kära Min födelsedag 2010

Det här paret kan verkligen ha R.O.L.I.G.T!!!

kära förlovning 2010

En månad senare… Jair friade till mig genom att fråga min mamma om min hand! Då hade vi varit tillsammans i 6 månader, varav 1 mån och 3 veckor i samma land 🙂kära Crazy- portugal 2010

Ute och reser i Portugal! Här var vi trötta efter en låååååång promenad!

kära fotboll 2010

Vad är en brasse utan fotbooooooooll! ELFSBORG!

2011

kära salvador 2011

Tillbaka i Brasilien igen

kära filmkyss

Och så avslutar vi det här inlägget med en passionerad filmkyss 😉

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.