Stena Line dagskryssning imorgon

Imorgon ska jag på Stena Lines dagskryss till Danmark med finaste Sandra som driver bloggen Ett Liv vid Havet! Det är en invigning av den nya ombord-shoppen på Stena Danica så jag och Jessica fick äran att följa med Sandra som bloggande sällskap 😛Ettlivvidhavet och påsmällen

Jag och Sandra

Det ska bli jättekul att få komma iväg under dagen och umgås med lite trevliga bloggerskor. Det kommer finnas en Blogger’s Lounge ombord där vi kan slappa och dricka bubbel (inget bubbel förrutom bubbelvatten för mig :P). Och så kommer vi såklart shoppa i den nya ombord-butiken. Jag vet redan vad jag ska köpa!

 

Stena Danica bloggkryssning

Det här är shoppinglistan:

  • En ny av min favoritparfym Dolce & Gabbana (finns en med fruktig sommarlukt), jag tappade min stora flaska i golvet när det fortfarande var halva kvar!! :’-(
  • Biotherm hudvårdsserie för den har jag hört ska vara bra för hudproblem. Alltid värt att testa, hur som helst behöver jag nåt nytt nu. Det gamla är slut 🙁
  • En eller två body butters också 🙂

Hoppas pengarna räcker till allt hahaha!!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här