Okategoriserade

Utflykt till IKEA

Det blev en utflykt idag också. Jag vet redan hur våra dagar fungerar, men ibland så är det så himla lugnt hemma så jag tänker ”idag kanske blir en hemmadag”, men det slår aldrig fel. Lucas satt ju med paddan i sitt tält och tittade på mina vloggar som jag gjorde i somras. En av vloggarna hängde sig och började spela musik på ställen som det skulle vara ljud och hjälpsamma mamman fick det genom att starta om videon. Lucas blev alldeles ifrån sig och försökte febrilt få tillbaka felet igen medan jag försökte förklara att det inte gå. Det var ju inte meningen, jag visste inte att han ville se videon när den var så konstig. Jag orkar inte vara hemma en hel dag med gråt, skrik och trots och det bästa för att rasta både mig och Lucas är att komma ut en stund. Det spelar ingen roll vad vi gör bara vi går ut genom ytterdörren.

Idag åkte vi till IKEA. Lucas har lekt i leklandet på barnpassningen och vi har ätit sen lunch och handlat 🙂 Det har varit jättemysigt! En riktigt bra dag blev det för oss alla tre 🙂3 Comments

  • Martina

    Hihi, jag såg er där, i restaurangen! 🙂 Blev så ställd så jag gick inte fram och hälsade, och hade dessutom en hungrig familj i släptåg, så det passade kanske inte riktigt.. Men det var kul att se er, och speciellt dina söta små! Och visst är det härligt att hänga lite på Ikea, det måste jag verkligen hålla med om! 🙂 Skönt att ni fick härlig dag, hoppas kvällen och helgen blir bra också 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.