Okategoriserade

Uppfinningen som räddar nätterna under första tiden som förälder – MamaRoo Sleep!

– Samarbete med 4moms –

Minns ni att jag berättade om en grym babygunga från 4moms som räddar mina dagar? Den är faktiskt den babygrej som vi använder allra mest här hemma. William sover så gott i den på dagarna och jag får händerna fria till annat jag behöver göra. Nu har vi även fått testa nyheten MamaRoo Sleep som är samma sak fast en vaggande vagga istället! Hur bra!?!

MamaRoo Sleep har exakt samma program (fem olika) som MamaRoo babygunga och det känner William igen. Han sluter sina ögon nästan direkt när vi lägger honom i den. Den underlättar sövningen så mycket, särskilt om man har ett barn som har svårt att somna, behöver buffas eller bara sover när man åker bil eller rullar vagn.

Det finns fem olika hastigheter på programmen och precis som babygungan så kan även vaggan styras via en app i telefonen. Perfekt om man vill stänga av/sätta på eller byta hastighet eller program utan att själv behöva resa sig. Dessutom är det helt okej att gå och lägga sig medans MamaRoo vaggar din bebis till sömns eftersom vaggan har en timer som du ställer in med hjälp av telefonen. Vaggan har också fyra olika White noise som bebisen kan somna till.

På nätterna har vi inte använt MamaRoo Sleep så mycket som vi trodde att vi skulle göra. William är nämligen en otroligt snäll bebis och sover hela nätterna i sitt babynest utan att vakna, oavsett om han vaggas eller inte. Ja, han sover ju så mycket att mina kropp till och med kickat igång menscykeln igen för att den tror att jag delammar :-/ Jag är såklart jättetacksam att han sover bra, men jag var inte så sugen på att få mens för det.. haha!

Det enda negativa med MamaRoo Sleep, är att fläkten som står på en stund efter varje användning, låter ganska mycket. Det är inget som stör bebisen men det kan vara störande för en vuxen som ska gå och lägga sig. Men å andra sidan är det ännu mer störande/jobbigt när ens bebis är trött och ledsen så då spelar det ingen roll om fläkten surrar en stund. Vi är jättenöjda med både MamaRoo Sleep och MamaRoo babygunga, men över babygungan är vi nästintill saliga! Haha! Den är guld!

Både MamaRoo Sleep och MamaRoo babygunga finns att köpa HÄR!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.