Okategoriserade

Bästa uppfinningen – MamaRoo!

– Samarbete med 4moms –

Nu ska jag berätta vilken smart grej vi har fått hem som räddar mina dagar, särskilt just nu när Williams går igenom sitt andra utvecklingssprång. Vi har fått en MamaRoo babygunga!

Den är ungefär som en babysitter med inbyggda rörelseprogram som bebisar brukar gilla som t.ex. bilfärd och kan därför vagga bebisar till sömns. Hur bra?! Tänk om denna fanns när mina föräldrar fick mig, då hade dom inte behövt åka bil mitt i natten bara för att få mig att somna! Jag hade kolik så det var inte alltid det gick att få mig att somna på något annat sätt. Det måste varit så kämpigt!

William älskar sin MamaRoo och det tar verkligen inte många minuter innan han slocknar i den! Det är så skönt för under utvecklingssprånget sover William ibland inte mer än 20 minuter i stöten, trots att han är jättetrött, men i MamaRoo somnar han snabbt när jag sätter på den igen. Om jag inte stänger av den så finns det ibland inget slut på hur länge han kan sova!

MamaRoo 4.0 har sex olika rörelseprogram som vaggar bebisen lite olika. Williams favoriter är ”car ride” och ”tree swing”. Dessutom har MamaRoo 4.0 flera olika White Noise som man kan sätta på till bebisen. William gillar när det är ljud omkring honom, men jag brukar själv föredra att sätta på lite musik istället. MamaRoo har två olika lägen för sitsen, ett liggläge och ett som är mer upprätt.

Sist men inte minst, den grymmaste funktionen med MamaRoo, (förutom rörelseprogrammen) är ju appen! MamaRoo har en egen app som jag kan styra allt med MamaRoo. Jag behöver alltså inte gå fram och trycka på knapparna utan kan justera hastighet, program, ljud, volym, stänga av och sätta på via mobilen! Det är UNDERBART!

Självklart får William massor med närhet under dagen också. Jag älskar att ha honom hos mig och när Victor är hemma så släpper han i princip inte honom. Men när jag är själv hemma så är det ändå skönt att kunna t.ex. duscha utan att oroa mig för att han ska vakna och vara ledsen. Dessutom känns det skönt att jag kan få massa saker gjort, jag hade t.ex. aldrig kunnat städa hela huset i denna vloggen eller baka kanelbullar i den här vloggen om det inte vore för MamaRoo!

Om ni är intresserade av en MamaRoo så finns den att köpa HÄR!

I den här videon kan ni se hur fint och mjukt MamaRoo rör sig 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.