Uppdatering: Huden och acnen efter 2,5 vecka

Jag tänkte jag skulle uppdatera er om hur det går med min hy och om acnen är borta. Jag började ju med Mary Kay för 2,5 vecka sen och samtidigt så började jag även att B-komplex och Superzink. Och svaret är TYVÄRR, än så länge inga resultat, det är till och med sämre 🙁 MEN, Johanna som är min hudvårdskonsulent från Mary Kay förvarnade mig om detta. Oftast så blir hyn sämre efter 1 – 2 veckor innan det riktiga resultatet kommer och OM det inte blir bättre så har Johanna en till serie från Mary Kay som jag kan prova. Skulle det ändå inte fungera så har Mary Kay 100% kundnöjdhetsgaranti, vilket innebär att jag kan lämna tillbaka produkterna och få alla mina pengar tillbaka!

IMG_4752.JPG

 

Precis som ni ser så blev det bättre efter 1 vecka, men sen blev det mycket sämre efter det. Hoppas att det vänder snart! Det är inte roligt att göra sig iordning när man ser ut så här i ansiktet 🙁 Det känns bara jobbigt och deprimerande 🙁

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Diana D

  Jag säger bara Paulas Choice eller Jan Marini! Det är produkter som är såå bevisat att det hjälper mot acne. Jag vet precis hur du känner dig. Gå till läkaren och få ut en kräm som gör saken lite bättre och kombinera med Paulas Choice eller JM som jag nämnde ovan. Det blir bättre, ge det tid, ta ett hudtest på Skincitys hemsida, dom är grymma. Dom har hjälpt massor av personer som sett värre ut än oss. Jag har ALDRIG haft problem med acne, fören jag plötsligt för ett år sedan fick värsta utslagen, fattar inte ens varför, än idag. Men nu är det så mycket bättre. Måste bara hålla mig till ETT märke och ska prova Paulas CHoice och hålla mig till det i flera månader.

  Lycka till.

  Svara
 2. Idlisa

  Hej Emma!
  Jag har också haft jätteproblem med acne. Började när jag var 16 år och höll på i ca 10 år. Det enda som hjälpte var att få Tetralysal utskrivet av läkare på vårdcentralen. För mig tog det bort allt! Tyvärr kommer det tillbaka eftersom medicinen bara tar bort symptomen av acne men inte själva ursprungsproblemet (jag hade också hormonell acne). Men en kur varar i ngr månader, acnen försvann helt på några veckor, och sedan behövde jag upprepa vart annat år ungefär. Inget jobbigt alls. Om du söker på ordet “acne” i min blogg så visar första inlägget där hur bra Tetralysal kan fungera.
  Hoppas att du hittar något som fungerar. Kram

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack Idlisa! Jag har läst om det på din blogg förut och sett att din acne ser ut som min typ. Jag har också haft Tetralysal men det fungerade inte lika bra för mig. Jag fick stora bölder som lämnade fula ärr så acnen var kvar, blev större och lämnade ärr, men fördelen var att det inte var lika mycket acne utan kanske en åt gången istället för hela kinden full. Men det kan ju faktiskt vara värt att prova igen, för detta var ju 8 år sen nu…

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här