Okategoriserade

Uppdatering febrig bebis

Konstigt! På vårdcentralen ville dom att vi skulle avvakta och isf komma in till läkaren imon istället. Jag misstänker att dom inte hade några tider kvar! För på 1177s hemsida står det att man ska söka vård till barn mellan 3-6 mån med feber från 39 grader och uppåt.

Men än så länge mår han ju ganska okej. Han sover mest och så fort han vaknar och gnäller provar jag med bröstet först så att han ska få i sig vätska. Jag känner i brösten att han inte äter lika mycket, men han lättar på trycket i brösten så jag behöver inte pumpa. Så han får i sig mat iaf. Jag har inte gett honom nån mer Alvedon för jag märkte aldrig att febern gick ner. 5 timmar senare hade han fortfarande 39 grader. Ska ringa 1177 och fråga hur ofta man kan ge Alvedon.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.