Underbara ni!

Ni är VERKLIGEN helt FANTASTISKA! Jag är så galet rörd över ert engagemang! Vi kom nyss hem från stranden och såg alla swishningar till kontot. Jair systerson blev helt rörd! Tack vare er, familj, vänner, läsare och bekanta så har vi nu nått ca 38% av insamlingsmålet!! Ni har hittills samlat in 2035 kr! Det kommer räcka till en gitarr och det som blir över kommer vi spara till mikrofonen, stativet och högtalaren som krävs för att han ska få spela på restauranger! Jag är såååå taggad att jag till och med har fjärilar i magen! Tänk, det här kan förändra hela hans framtid! Jag är så jäkla tacksam! Jairs systerson är så himla tacksam och det är resten av familjen här också!

Alla pengar, hittills 2035 kr, kommer gå oavkortat till Ericles instrument . Jag översätter pengarna till dollar på välgörenhetssiten Youcaring, men pengarna ligger fortfarande kvar på mitt konto. Inga pengar går till spillo 🙂 Anledningen till att jag använder den här välgörenhetssiten är för att det ska bli transparent för både er och internationella givare.

Vi kommer åka till musikaffären inom det närmsta för att inhandla första grejen som en musiker behöver – en gitarr! Jag är så exalterad! Jag kommer dela allt med er! 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här