Okategoriserade

Ultraljud i vecka 9 – träffade bebisen för första gången

Idag har vi träffat vår bebis för första gången! Det lilla knyttet låg och sov när vi kikade in, men hjärtat pickade på fint och en liten rörelse fick vi se 🙂 Det kändes så skumt för denna gången känns det på ett sätt ännu mer overkligt att jag är gravid. Sååå konstigt eftersom jag mår skit, men jag tror det är för att jag inte känner något kring magen. Jag känner knappt nån molvärk och tycker inte heller att magen är så svullen som den brukar bli tidigt. Jag sa till Victor att jag kommer nog inte riktigt ta in att jag är gravid förrän magen börjar växa och blir hård som en gravidmage ska va 🙂

Vi blev framflyttade 4 dagar så enligt ultraljudet kommer bebis 18:e juli, men det kan ändras på nästa ultraljud då dom mäter huvudet istället och det är mer exakt. Men när man mår illa och är trött och räknar ner dagarna till vecka 12 så känns varje dag som en evighet så jag tar tacksamt emot dom extra 4 dagarna. Det betyder i så fall att jag är i vecka 10 (9+1) idag 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.