Spanien

Två veckor har gått

Nu har vi varit i Spanien två veckor. Tiden har gått sååååå snabbt! Jag hade inte planerat för att ta en break med sociala medier, men av olika anledningar så kändes det som det bästa att göra just nu. När vi kom ner så var Victors föräldrar också här så vi tillbringade 1,5 vecka tillsammans innan dom åkte hem till Sverige. Nu är vi kvar själva och bara njuter av att vara tillsammans utan några måsten. Victor är föräldraledig och jag har ”semester” eftersom högsäsongen för mig som influencer är över. Det är såååå skönt att inte ha några krav utan att bara kunna vara och ta dagen som den kommer.

William ÄLSKAR havet! Han har inget emot varken sand, vatten eller vågor. Han kryper helt orädd runt vid vattenbrynet, blir blöt och försöker äta sand när han kommer åt.

Lucas och Isadora älskar också havet och är för det mesta i vattnet och leker med varandra, men när William är i och badar så brukar Isadora komma springande 🙂

Efter en stund med lek på stranden så äter vi lite frukt. William älskar honungsmelon och kan sitta hur länge som helst med ett par stavar honungsmelon. Efter frukten brukar William däcka i vagnen.

Här sover han gott 🙂

Nu ska jag sticka iväg till gymmet så jag får skriva mer lite senare idag 🙂 Ska försöka få igång rutinen med bloggandet igen tänkt jag.

5 Comments

  • Johanna

    Även om jag inte förstår varför folk reser nu så längtar jag ihjäl mig efter Spanien och roligt om du uppdaterar därifrån! Har er familj lägenhet där eftersom ni är där så länge? Vad gör ni om dagarna? Åh visa! // Spanskaläraren som längtar efter att visa barnen Spanien och önskar att jag blev postkodmiljonär och kunde ha bostad i Spanien haha

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.