Strand- och poolliv i Spanien

Det är många som frågar hur vi kan vara här så länge och svaret på det är att Victors föräldrar har hus här. Dom bor faktiskt här och det är också därför vi vågar åka hit. Vi kände att vi lika gärna kan vara här under pandemin som hemma i Sverige. Vi är ju precis lika isolerade här som vi hade varit hemma, kanske t.o.m. mer isolerade här eftersom vi inte känner någon och det är mer (eller var mer) strikt i Spanien än hemma.

När vi kom ner hit så var man tvungen att ha munskydd när man promenerade på gatan (så jobbigt). Jag och Victor gick en kvällspromenad på två timmar med munskydd och det var inte helt skönt kan jag tala om. Nu har dom ändrat så nu behöver man bara munskydd på gatan om man inte kan hålla avstånd, så därför måste man ha med sig det hela tiden. Om man ska gå in nånstans måste man ha munskydd, enda undantaget är under tiden man sitter till bords på en restaurang, då kan man ta av det.

William tycker farfar Ronnys öron är väldigt spännande

Victors föräldrar har som sagt redan åkt hem och nu är livet mer som ”vanligt” här. Vi ska vara här ett tag till så då kan man ju inte ha semester och käka glass varje dag, det räcker med varannan dag 😉 Haha! På dagarna packar vi en picknickkorg med mat och frukt och åker till stranden eller stannar vid poolen. Frukt och grönt kostar typ ingenting här så vi köper mycket 🙂 Idag ska vi på restaurang, men oftast äter vi hemma, både för att det är enkelt och för att det hade blivit dyrt om vi skulle äta på restaurang var och varannan dag när vi ska vara här så länge.

När Victors föräldrar och systerdotter var här så åkte vi gokart och barnen fick hoppa studsmatta. Det tyckte dom var jättekul 🙂

Det här kommer vi definitivt göra om 🙂

Det roliga med att vara på semester och åka till stranden/poolen varje dag är att det känns nästan som man är mindre ledig än vad man är i vanliga fall. Det är svårt att hinna med något annat än alla bestyr kring strand-pool-livet, men det är skönt. Jag tycker det känns som jag tar igen en massa tid med barnen som jag ville haft redan förra året. Jag njuter verkligen av all tid vi får tillsammans här.

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här