Okategoriserade

Intensiva veckor, men nu är det långsemester

Det har varit några väldigt intensiva veckor med homestyling, mäklarfotografering, bröllopsplanering och till sist packning. Vi åkte nämligen till Spanien i måndags. Det ska bli otroligt skönt med miljöombytet även om vi såklart kommer behöva följa corona-restriktioner i Spanien också. Spanien har ju till och med hårdare regler än Sverige så här måste vi ha munskydd även när vi tar en promenad helt själva på kvällen.

När man ska resa till Spanien behöver man ett reseintyg som intygar att man inte har corona. Jag tycker alltid att det känns lite stressigt att göra såna här saker så nära inpå avresan, men det gick lätt och smidigt på Testakuten och vi fick våra reseintyg samma dag! Barnen behövde inte testa sig för Spanien höjde nyligen gränsen till att bara vuxna och barn över 12 år behöver testa sig. Dessutom räcker det med antigentestet (alltså bara det i näsan) så det var skönt.

Resan hit gick smidigt. Vi hade munskydd från det att vi gick in på flygplatsen till det att vi satte oss i bilen i Alicante. Det var svettigt i början, men man vande sig efter en stund. Victor hade köpt ett speciellt munskydd som ventilerade bättre så det blev inte så jobbigt. På flyget hade nästan alla munskydd, men på flygplatsen i Sverige slarvade typ alla. Jag såg ingen personal som hade munskydd och det var inte mer än var tredje eller fjärde som bar munskydd i köerna. Detta trots att det fanns en stor skylt där man gick in som krävde munskydd. Konstigt!

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.