Intensiva veckor, men nu är det långsemester

Det har varit några väldigt intensiva veckor med homestyling, mäklarfotografering, bröllopsplanering och till sist packning. Vi åkte nämligen till Spanien i måndags. Det ska bli otroligt skönt med miljöombytet även om vi såklart kommer behöva följa corona-restriktioner i Spanien också. Spanien har ju till och med hårdare regler än Sverige så här måste vi ha munskydd även när vi tar en promenad helt själva på kvällen.

När man ska resa till Spanien behöver man ett reseintyg som intygar att man inte har corona. Jag tycker alltid att det känns lite stressigt att göra såna här saker så nära inpå avresan, men det gick lätt och smidigt på Testakuten och vi fick våra reseintyg samma dag! Barnen behövde inte testa sig för Spanien höjde nyligen gränsen till att bara vuxna och barn över 12 år behöver testa sig. Dessutom räcker det med antigentestet (alltså bara det i näsan) så det var skönt.

Resan hit gick smidigt. Vi hade munskydd från det att vi gick in på flygplatsen till det att vi satte oss i bilen i Alicante. Det var svettigt i början, men man vande sig efter en stund. Victor hade köpt ett speciellt munskydd som ventilerade bättre så det blev inte så jobbigt. På flyget hade nästan alla munskydd, men på flygplatsen i Sverige slarvade typ alla. Jag såg ingen personal som hade munskydd och det var inte mer än var tredje eller fjärde som bar munskydd i köerna. Detta trots att det fanns en stor skylt där man gick in som krävde munskydd. Konstigt!

Relaterade Inlägg

11 Kommentarer

  • Helena

   Så onödig kommentar! Onödiga kommentarer rekommenderas heller inte! Vad vet du om deras val att resa och hur de lägger upp det?? Anonym är du såklart också…

   Svara
 1. A

  Modigt att ni vågar resa. Var ni inte rädda för att bli sjuka? SVi vill sååå gärna resa saknar verkligen värmen, , bad, sol varje dag.

  Svara
 2. Maria

  Har du överhuvudtaget funderat över smittspridning under pandemin…Det känns som att det hela
  tiden handlar om jag jag jag…

  Svara
 3. Lena

  Vi vågar inte resa, Delta-varianten verkar vara på frammarsch i Europa. Är så klart rädd för egen del men också att dra hem något. Resande får vänta till nästa år, förhoppningsvis har pandemin lagt sig då.

  Svara
 4. Johanna

  Åh, så härligt 😍🌞
  Passa på och njut och strunta i alla negativa kommentarer. Ni har ju redan gjort ert val.

  Trevlig sommar 🌞🌞🌞

  Svara
 5. Kristin

  Vilken lyx att kunna dra iväg, så härligt för er 🥰 Njut och ha det så bra i Spanien! Håll oss gärna uppdaterade, vi är nog många som tycker det är trevligt att läsa om och se bilder även om det kanske inte verkar så bland kommentarerna ❤️

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här