Bröllop,  Bröllopsklänning

Lägga upp bröllopsklänning i Göteborg

– Samarbete med Ateljé Louise –

Nu är jag hemma igen efter att ha hämtat upp min bröllopsklänning hos Ateljé Louise i Sävedalen. Klänningen var lite för lång för mig så Louise har justerat längden på axelbanden och sytt upp den framtill för att den ska passa med mina skor 🙂 Jag är så glad att Louise kunde ta emot och lägga upp min bröllopsklänning direkt och få den klar till idag för annars hade det blivit stressigt. Jag blev först lite rädd när jag insåg att den var för lång för jag hade ingen aning om hur jag skulle få tag på en bra sömmerska som kan lägga upp bröllopsklänning i Göteborg, men då tipsade Bröllopsbruket om Louise som är otroligt erfaren och duktig!

Ateljé louise

Louise gör inte bara ändringssömnad på brud- och balklänningar, hon har även ett eget märke, LoLi Design, som hon syr upp egna klänningar till. Kika in på hennes hemsida för massor av vackra klänningar!

bröllopsklänning i Göteborg

Tänk, snart är jag och Victor också ett tackkort på den här väggen hos Ateljé Louise 🙂

En av de vackra skapelserna som Louise har gjort under sitt egna märke LoLi Design!

loli design atelier louise

När jag hämtade min bröllopsklänning idag och fick testa den igen så kändes det sådär pirrigt igen att det kittlades i både fingrar och tår. Det känns fortfarande så overkligt att jag ska få gifta mig med min drömman, men för varje gång jag provar klänningen så blir det lite mera verkligt 🙂

lägga upp bröllopsklänning i göteborg

Idag ska jag och Antonia prova ut skor och smycken som jag har beställt och se vad som passar bäst till klänningen 🙂 Jag kan knappt bärga mig! Det ska bli sååååå kul! Victor får hålla sig borta under tiden så att han inte råkar se mig för det betyder ju otur. Jag längtar så otroligt mycket tills jag kan visa er klänningen, tills vidare får ni hålla tillgodo med sneakpeakarna i mina senaste två inlägg.

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.