Tredje graviditeten

TVÅ STRECK PÅ STICKAN!

Det är HELT GALET! Men det är precis som rubriken lyder, två streck på stickan! Jag är preggo! Jag är gravid!! Alldeles nygravid och hur lycklig som helst! Jag kan knappt fatta eller ta in det överhuvudtaget!!!

Just den månaden när jag inte känner ett enda symptom, ja då är jag tydligen gravid! Mina andra två graviditeter började jag känna symptom redan från befruktning, så det här är nytt för mig. Tempen har varit lite mer koko denna månaden än vad den brukar vara. Igår låg den så lågt att jag var säker på att jag skulle få mens så jag brydde mig inte ens om att testa. Idag låg den högt igen, så idag BIM+2, ÄL+12 testade jag först med ett ÄL-test som visade positivt och sen med ett gravtest som även det visade positivt!!!   

Visst är det svagt, men det ska det vara så här tidigt. Jag ska köpa ett digitalt gravtest att testa med imorgon också, känns bäst att få det svart på vitt 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.