Hemma från Bali

Hej hopp!

Vi är hemma igen, vi kom hem igår förmiddags, men var såklart supertrötta efter den långa resan. Men idag är allt tillbaka som vanligt. Hela familjen har fått sova hela natten, vi har packat upp väskorna, tvättat nästan alla kläder (bara en maskin kvar) och idag har vi hängt med grannen Antonia och hennes två barn hela dagen 🙂

Antonia kommer snart över på lite rosévin och havskräftor på vår balkong. Ja, för det verkar ju faktiskt som vi fick med oss värmen hem trots allt! Idag är det jättevarmt här på balkongen 🙂 Klockan är 19 och jag sitter fortfarande i shorts och linne och tycker att det är varmt 🙂

Jag njuter verkligen av att vara hemma igen. Vi hade det så fantastiskt på vår semester, men det är faktiskt himla skönt att komma hem också. Hoppas vädret håller i sig för annars längtar jag nog tillbaka till Bali igen 🙂

Idag blev jag väldigt glad för två saker. Först kom nämligen ett blombud från LOPPI med födelsdagsblommor 🙂 Tack så himla mycket min fina bloggportal <3 Jag blev överraskad och superglad!!!   

Lite senare kom Jair hem med en födelsedagspresent till mig som verkligen var utöver det vanliga!! Kolla in den här fantastiska ringen <3 Tack min älskling 🙂 

Ringen är i guld men inte äkta diamanter (då hade vi varit ruinerade nu haha). Ser ut som värsta förlovningsringen :O <3 men jag använder den på högra handen istället. Nu har jag två läckra ringar 🙂 

 

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här