Gravid 1 – 2

Tack ni som har grattat!! Det känns fortfarande väldigt overkligt och oron har kickat igång redan. Tempen var pyttelite lägre imorse (fortfarande tillräckligt hög, högre än efter ÄL till och med), men det räckte för att jag skulle börja oroa mig för dom där protesteron-nivåerna. Och då kom jag också på att jag glömde smörja med ProtesterAll-krämen igårkväll. I min värld är det verkligen den som har fått det befruktade ägget att stanna kvar! Hoppas verkligen att det gör det!

Jag försöker att inte oroa mig för det tjänar ingenting till. Jag kommer bli lika ledsen för missfall även om jag inte har vågat glädja mig som om jag vågar glädja mig. Så strunt i oron nu, känns tråkigt att skriva om den.

Idag gjorde jag i alla fall ett till gravtest, ett CB digital och det visade klart och tydligt att jag är preggo 🙂 Gravid 1-2 står det och det stämmer ju med mina beräkningar, så nu är det ingen tvekan om saken längre 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här