Okategoriserade

Två dagar som försvann

Det var värst vad dålig jag har varit på att uppdatera dom senaste dagarna. Det har varit fullt ös medvetslös på ett bra sätt dom senaste dagarna.

Igår var jag och barnen på knytkalas på öppna förskolan tillsammans med Malin och Siranee. Det var jättemysigt! Det blev lite mat från alla möjliga världsdelar! Jag hade med mig pastasallad, Siranee hade en variant av sina amerikanska pannkakor och dom andra mammorna hade med sig piroger, potatissallad, saffran-kanel-russin-ris och Sprite-mjölk!! Ja det var verkligen en buffé av lite allt möjligt 🙂 riktigt gott!! 

  
  
På kvällen gick jag, Siranee och Johanna på ett möte för kvinnliga företagare som genererade en hel del till mitt företag som jag håller på att starta upp 🙂

Idag har jag varit hemifrån nästan exakt heeela långa dagen! Idag var vi på playdate hemma hos min kompis Sanda. Vi kom cirka halv 12 och gick inte hem förrän halv sju, det säger ju en hel del 🙂 Vi blev tre mammor med tre bebbar och två småbarn på playdaten. Vi åt lunch tillsammans och hade jättetrevligt!!

  
När vi kom hem så kom mamma och min syster Frida och så firade vi min mamma som fyller år idag 🙂 Vi hade världens megaostbricka med ostar från Delikatessboxen och Mat.se som jag skrev om för ett tag sen. Helt galet gott var det och det blev massor över! Det brukar annars aldrig bli något över på mina ostbrickor haha! 

  
Allt från Delikatessboxen minus en tryffelmortadella : )

  

Nu är dagen över och det är dags att sova. Imorgon får vi besök från Borås!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.