Okategoriserade

Bloggar som mobbar

Ikväll fastnade jag framför trist läsning. Det finns en blogg som numera jobbar heltid med att hitta fel och hacka på andra bloggare. En riktig bully, mobbare alltså. När jag hittade bloggen första gången för lite mer än 6 månader sen så tyckte jag att den var humoristisk och rolig. Ibland anmärkte bloggaren på saker andra bloggare hade gjort fel, t.ex. bloggare som fuskat med sin statistik, gång på gång gör smygreklam eller ljuger om sin leasade bil. Gör man såna saker så får man skylla sig själv tycker jag, men på senare tid så har bloggaren gått över styr milt sagt! Bloggarens läsare är dom värsta ni kan tänka er, riktiga nättroll och stalkers som hetsar både varandra och bloggaren och bloggaren hetsar i sin tur tillbaka. Det hela slutar med en jäkla cirkus som påverkar andra bloggares privatliv där h*n och läsarna kontaktar bloggarnas arbetsgivare m.m. Ja, det har gått för långt helt enkelt.

Den här bloggaren har gått över gränsen för länge sen, men droppen som fick mig att må illa och vilja kräkas var när h*n gjorde en osmaklig parodi på ett barn som pratar konstigt. Fy fan! Jag vill inte ens visa er för det är hemskt! Men en sak är i alla fall säkert, det här säger mer om den här bloggaren än någon annan bloggare som h*n skriver om.

Jag funderade länge och väl på om jag skulle skriva det här inlägget, livrädd för att hamna i blåsvädret själv. För det är ju oftast så med mobbing, antingen står man tyst och tittar på eller så deltar man själv, för alla är vi livrädda att råka ut för samma sak. Men som en annan stor bloggare här i Sverige skrev om denna blogg: ”Står man och ser på när andra mobbar, då är man inte bättre själv.” Av just denna anledning så vill jag ta ställning och säga att detta är inte okej!

Jag sitter nu och undrar vart är världen på väg egentligen? Terror sätter skräck i världen, Donald Trump blir president, hustru- och barnmisshandel blir lagligt i Ryssland och i Sverige kan man försörja sig och leva ett gött liv på nätmobbing!!?! Det är makalöst!!

Nu ska jag sova, jag orkar inte med det här längre, men jag kan inte släppa det. Usch!

 

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.