Stolt och upprymd idag!

Idag har min pappa, Linda och min lillebror varit här på besök 🙂 Det var första gången dom besökte oss i huset så jag kände mig extra stolt och upprymd 🙂 Min pappa har alltid varit mitt största fan eller vad man ska säga, han har alltid trott på mig, peppat mig och påmint mig om allt jag redan åstadkommit. Det är svårt att förklara, men när jag har haft det svårt i livet så har alltid båda mina föräldrar varit där för mig, fast på olika sätt. Pappa är den som ofta får mig att sikta mot stjärnorna istället för bara titta på horisonten. Han var den första som sa att min blogg kommer bli något stort. Han är den som har lärt mig att vara ekonomisk. Pappa var även den som genom några få valda ord fick mig att ändra på min egen självbild när jag var som mest mobbad i grundskolan strax innan högstadiet. Men ibland är det svårt att lyfta blicken mot himmeln när det ligger ett stort hinder framför fötterna och det är där min mamma kommer in. Hon är världsmästare på att lösa problem, små som stora. Hon finns alltid där för en och har agerat psykolog minst en miljon gånger. Min mamma och pappa har kompletterat varandra väldigt bra i min uppväxt. Men det var egentligen inte alls det här som jag ville berätta om, men genom att berätta detta så kanske ni ändå kan förstå känslan av att min pappa kom hit och vi fick visa upp vårt lilla idylliska radhus 🙂

När jag tänker på att det är vi.. VI(!!) som bor här så blir jag alldeles lyrisk och måste nypa mig i armen ibland. Jag har fortfarande lite svårt att fatta att vi hade råd att köpa ett såpass fint radhus i ett fint och ganska centralt område i GÖTEBORG! Okej, om det hade varit i Borås då hade jag inte känt riktigt så här, men i Göteborg är det dyyyyrt! Men vi hade ändå råd. Visst har vi haft flyt med bostadskarriär under åren, men ändå, vi är precis där vi vill vara och det är ju precis detta min pappa alltid har sagt! Han har lärt mig att investera, spara och tänka smart och långsiktigt och idag fick jag visa upp resultatet av allt som min pappa har lärt mig, därför kände jag mig stolt och upprymd idag 🙂

Pappa och Linda tyckte jättemycket om huset och tyckte det passade oss perfekt, även med ett till barn 🙂 Pappa sa redan innan visningen, när han fick se mäklarbilderna på huset, att det såg ut som att vi redan bodde där 🙂

Idag var det ganska fint väder. Kallt, men ändå lite vårigt kändes det som, så vi passade på att grilla hamburgare 🙂 Det var första gången som vi grillade detta året och gud så smarrigt det var!

 

Efter maten och efterrätten så passade vi på att öppna lite julklappar också 🙂 Lucas fick sin julklapp, en cykel med trampor (!!) redan innan maten. Om ni visste hur mycket han har pratat om detta! Han var sååå glad! Isadora fick första inredningen till sitt nya dockhus. Nämligen ett litet bord och en stol och två kanindockor 🙂 Och jag och Jair fick en rejäl ljuslykta som både går att hänga och ställa på golvet. Men vi kommer hänga den för då slipper vi ha problem med att barnen bränner sig, så himla bra!! 🙂

 Vi har haft jättemysigt, men nu är vi sååå himla trötta 🙂 Om Jair inte somnar jämte Lucas så blir det kanske en film ikväll, man kan ju alltid hoppas i alla fall 🙂

 

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här