Okategoriserade

TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!

Jag har sovit hyfsat bra i natt. Jag sover faktiskt mkt bättre sen jag fick hem gravidkudden, så den är jag väldigt tacksam för! Men den får tyvärr inte alla mina bekymmer att försvinna, som t.ex. bli tvungen att vakna av att bebben trycker på kisseblåsan och halsbrännan från mexikansk chili! I natt var jag uppe två gånger och drack mjölk för att halsbrännan skulle försvinna och det gjorde den, tillfälligt iaf! Men chilin var verkligen så himla god så det hade jag lätt gjort om även om det hade inneburit att jag fick gå upp dricka mjölk fler gånger än två!

Trots allt rännande mellan sovrummet och toaletten och mellan sovrummet och köket så sov jag ganska gott när jag väl låg i sängen, men ändå är jag helt SJUKT trött nu! Jag känner mig till och med lite yr, nästan som att jag ska svimma för att jag är så trött! Men nu ska jag ändå iväg på vattengympan! Den tänker jag inte missa om jag inte skulle svimma på vägen dit! Haha!!!

One Comment

  • Madde-Bäbis i februari

    Åh stackare, tröttheten är verkligen jobbig periodvis! Man är som en klubbad säl! Hoppas vattengympan går bra och kom ihåg att drick massa vatten efteråt så du inte blir ännumer yr!

    Kram på dig <3

    Svar från Emma: Ja!! Man blir helt sjukt trött ibland! Ja, mkt vatten är ett måste 🙂 Tack! kraam

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.