Okategoriserade

Fika själv

Fikar ni nånsin själva? Just nu är jag på Espresso House, själv. Jag kände att jag ville ha en stund för mig själv innan jag åker hemåt. I vårt liv och i våra familjer händer det alltid väldigt mycket saker. Det är sällan helt lugnt och det finns oftast minst ett hinder att klättra över. Just nu är det ganska lugnt förutom min blindtarmsinflammation som alla fortfarande  är väldigt oroliga för. Kommer den komma tillbaka eller inte? Jag inbillar mig att jag känner nåt igen och blir matt av all oro. Men jag försöker fokusera på det som gör mig glad och fylls med energi, dvs. bebis i magen, Lucas, bloggen och vissa vänner och familj. Energistjälande kompisar har jag rensat bort och mitt liv blev mycket mer harmoniskt efter det! Till exempel så pratar jag inte längre med någon av dom vännerna som har upplyst mig om att jag kan få missfall eller att jag inte ska känna mig säker eftersom jag fick missfall förra gången. 

Jag är så glad att jag har den här bloggen, bloggen är mitt andrum och den lockar fram mitt driv och glädje. Jag planerar just nu en megafin bloggjulkalender som är värd över 22 000 kr, en bloggmiddag i januari och framöver har jag ännu större planer! Livet leker!! 

Att sitta en stund på café själv kan vara väldigt mysigt och rogivande. När jag pluggade i Brighton i England så läste jag alltid alla böcker vi skulle läsa när jag satt på café. Det var så lugnt och skönt! Här på espresso house var det lugnt när jag kom men nu är det allt annat än lugnt! Nu åker jag hem haha!! 

3 Comments

  • Josephine

    Faktiskt superskönt att fika själv. Sitter själv med Elise på café på Allum ibland innan dom öppnat alla affärer. Jättelugnt och skönt innan alla människor börjar ramla in! Ammar och dricker kaffe och kanske läser lite bloggar/nyheter. 🙂

  • Erika

    Fika själv och äta lunch själv. Ibland är det balsam för själen som småbarnsförälder! Och på tal om energitjuvar- bort med dom! Inget någon behöver i sitt liv. Synd att jag bor i Sthlm annars hade jag gärna sökt till ditt event.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.