Femte graviditeten,  Träning

Träna bodypump som gravid

Det här är verkligen min revansch-graviditet! Nu är jag i vecka 21 och jag mår fortfarande så bra i kroppen! Jag har bara lite liiite foglossning, men knappt kännbart och så har jag lite halsbränna. Det är en baggis att vara gravid när man mår så här bra 🙂

För snart tre veckor sedan, när jag var i vecka 19, började jag träna igen också och det har gått hur fint som helst. Jag kör bodypump två gånger i veckan och har ibland funderat på att klämma in ett tredje pass, men jag vågar inte utmana ödet med ytterligare ett bodypump-pass i veckan. Det är ganska hård träning och jag brukar få lite ont i knäna av alla benböj när jag inte står brett isär med benen. Dessutom kör jag benböj på både benböj-låten och på utfallslåten för att inte påfresta bäckenbotten så mycket eller riskera mer foglossning. På maglåten kör jag också andra övningar som tex höftlyft. Känns inte så stor idé att köra situps med stor gravidmage 🙂

I april så börjar gravidvattengympan med underbara Mariana på Magplasket och jag ser sååååååå mycket framemot det!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.