Tips på alla hjärtans dag present

Tips på alla hjärtans dag present

– Samarbete med Benzer Publishing –

Nu börjar vi närma oss årets mest romantiska dag och det är god tid att fundera ut en alla hjärtans dag present! Jag har tidigare gnällt om att min kära sambo skiter i alla hjärtans dag men eftersom han inte är ett dugg romantisk för övrigt så tycker jag att han kan anstränga sig en gång per år, eller hur?! Det behöver inte vara så komplicerat, men en liten dos romantik, även om det bara är en chokladkartong så hade jag blivit glad. Men det jag längtar efter allra mest just nu är egentid med honom! Tänk om han hade överraskat mig med en romantisk middag på en stan… utan barn… Oj oj oj, det hade verkligen fått mitt hjärta att smälta!

Jag tror inte att jag är ensam om att önska mer tid tillsammans med min partner så därför vill jag tipsa om en EATSweden bok som alla hjärtans dag present. Boken ger mottagaren 12 middagar på 12 toppkroger i stan, värde 3000 kr! Ett tips är att boka ett bord på en av restaurangerna redan idag, det är många turturduvor som går ut och äter på denna dagen 😉

EATSweden kostar 395 kr men om ni använder rabattkoden “påsmällen” så får ni 50 kr rabatt! EATSweden fungerar som så att de 12 restaurangerna i boken bjuder på en valfri varmrätt när ni går två personer (värde 250 kr). Varje bok släpps i en begränsad upplaga på 5000 exemplar och är exklusivt numrerad. Jag har själv EATSweden Göteborg och den innehåller några av Göteborgs allra bästa restauranger, två av mina favoriter är OGBG Bar & Restaurang och HAK Scandic Europa!

Boken finns även i spa-version som är perfekt för livsnjutaren ? SPASweden innehåller 12 lyxiga spa-anläggningar runt om i landet som bjuder på det exklusiva erbjudandet kom “2 betala för 1”. Vad sägs om en dag på Falkenberg Strandbad eller kanske Upper House i Gothia Tower? Jag älskar Upper House! Såå coolt att bada i en pool med glasgolv högt upp i luften! Boken kostar 395 kr men ni kan såklart använda rabattkoden även på den ? Det totala värdet av erbjudandena i boken är 7000 kr!

Detta året är det 12:e året för EATSweden och 7:e året för SPASweden. Boken har fått väldigt bra betyg och är en omtyckt present till högtider och som gå-bort-present. Personligen älskar jag upplevelsepresenter och jag skulle aldrig tacka nej till en god middag eller en SPA-dag med min kärlek 

Hur har ni tänkt fira alla hjärtans dag i år?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här