Tillbaka efter semestern

Igår var första arbetsdagen efter en lång semester och det kändes faktiskt underbart! Jag hade såklart gärna fortsatt ha semester om jag hade kunnat men på något sätt så hade jag ändå ”saknat” jobbet. Det kändes lite som när jag började jobba igen efter den långa föräldraledigheten med Isadora. Dagarna går snabbt, arbetsuppgifterna är stimulerande och jag är uppskattad på jobbet. Mitt magont som jag led så av i våras verkar vara helt borta så det var nog inte IBS som läkarna först trodde och det enda som hittades under alla undersökningar var en liten magkatarr. Min egna teori i efterhand är att det varit en större magkatarr i februari (när magontet började) och som sedan läkte ut när jag tog det lugnare och drog ner på stressen.

Tiden innan Victor var trots allt på tok för stressig. Jag hade en JÄTTETUFF höst och hade inte ens tid att känna efter hur jag verkligen mådde. Allt mitt fokus låg på att överleva, ta hand om barnen helt själv, behålla huset och få ekonomin att gå ihop. Huset kostade mig över 18.000 kr i månaden, det är ändå ganska saftigt för en ensamstående. Jag är sjukt stolt över mig själv att jag fick ihop det. Jag minns att jag kände mig som värsta powerwoman, med all rätt.

När Victor kom in i mitt liv så förändrades allt. Jag hade aldrig haft någon som jag kunde förlita mig på som jag kunde förlita mig på honom. Plötsligt lyftes den ena tunga stenen efter den andra bort från mina axlar och jag var inte längre ensam med någon tung börda överhuvudtaget. Det var väl nån gång då, när jag äntligen kunde slappna av som magontet kom. Kroppen hade fått nog och jag behövde återhämta mig.

Nu har jag inte haft ont på flera veckor och jag känner mig ivrig på allt! Det känns så underbart!

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Elin

    Men herregud så dyrt hus!!! ? eller menar du då med alla drift kostnader också? Ja du var verkligen duktig som lyckades betala de!!! ??

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här