Mysigt avslut på semestern

Vilken underbar sista dag på semestern vi hade igår! Jag blir fortfarande upprymd över att tänks på gårdagen. Vi åkte hem från Falkenberg igår men eftersom vi fortfarande hade hyrt ut huset så lämnade vi barnen till Jair medan vi själva checkade in på hotell för en supermysig dejtnight!

Vi checkade in på Clarion Post Hotell lite efter fyra kl 16 och då hann vi inte mycket mer än att göra oss i ordning innan det var dags att gå mot restaurangen. Vi hade bokat bord på Bellora som vi tipsade om i förra inlägget. Det är en av dom få restaurangerna på listan som Victor inte hade tagit med mig till ännu så därför bestämde vi att vi skulle gå dit igår. (Nu har vi bara två ställen på listan kvar!)

Det blev en jättemysig dejt med charkis, pizza, prosecco och så testade jag Aperol Spritz för första gången. Det var gott! Den var lite besk men inte för besk. Den smakade lite som apelsinskal men inte lika besk som blodapelsin. Jag kommer definitivt dricka den fler gånger 🙂

img_1075
org_dsc06740-1
org_dsc06748
org_dsc06691

Efter dejten skulle vi gå tillbaka till hotellet och då fick Victor idéen att vi skulle testa åka elsparkcykel. Så läskigt! Jag både ville och ville inte på samma gång. Det var verkligen en stor utmaning för mig att våga testa elsparkcykel, men med Victors stöttning så vågade jag faktiskt! Det var kul även fast jag spände mig så mycket att jag fick ont i armarna. Haha!

Väl tillbaka på hotellet tog vi varsitt glas prosecco i baren i lobbyn innan vi gick upp till takpoolen för att ta ett dopp. Vi fick en stund helt själva däruppe så vi passade på att njuta av det varma vattnet och titta ut mot staden. Vilken underbar utsikt!

org_dsc06772
org_dsc06751-2
org_dsc06749

Efter doppet var det läggdags för idag började vi båda jobba 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här