Tid till Östra Sjukhuset

Efter flera veckors ringande så fick vi tillslut en tid till Östra sjukhuset. Det är visserligen en månad kvar, men vi har i alla fall en tid nu 🙂 Jag har inte orkat ringa till den privata. Jag vet att jag borde och jag mår lite dåligt över att jag inte har gjort det men jag har bara inte orkat. Men jag ska ringa för annars kanske vi får stå i operationskö mycket längre än vad vi behöver göra. 

Allt det här med operation känns jättejobbigt på alla sätt och vis. Jag önskar verkligen att vi kunde slippa en operation till men jag tror att dom kommer komma fram till att han behöver opereras igen. 

  
Lucas på uppvaket efter operationen förra året. 

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Elin

  Hur går det med hans ätande? Får ni fortfarande mata honom? Min systers dotter var ju nämligen likadan en låååång period när lillan kom, som nu är 11 månader gammal!

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Det går dåligt just nu. Vi matar inte alls lika mycket längre, men ibland så får vi kompromissa och mata varannan sked m.m. Det är fortfarande inte lätt att få honom att äta helt själv, i alla fall inte när det är kladdiga saker som gröt, men korv och köttbullar och sånt brukar han äta själv.

   Svara
 2. Marie Alvas mamma

  Håller tummarna att ni får hjälp snabbt. Hoppas det blir ordning på det så ni slipper kämpa med maten.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här