Okategoriserade

Tid till Östra Sjukhuset

Efter flera veckors ringande så fick vi tillslut en tid till Östra sjukhuset. Det är visserligen en månad kvar, men vi har i alla fall en tid nu 🙂 Jag har inte orkat ringa till den privata. Jag vet att jag borde och jag mår lite dåligt över att jag inte har gjort det men jag har bara inte orkat. Men jag ska ringa för annars kanske vi får stå i operationskö mycket längre än vad vi behöver göra. 

Allt det här med operation känns jättejobbigt på alla sätt och vis. Jag önskar verkligen att vi kunde slippa en operation till men jag tror att dom kommer komma fram till att han behöver opereras igen. 

  
Lucas på uppvaket efter operationen förra året. 

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.