Okategoriserade

Dödstrött

Inatt vaknade Isadora 4.30 och det gick varken att trösta henne eller få henne att somna om i egen säng. Hon är lite snuvig så jag tänkte att hon kanske kände sig sjuk och gav henne alvedon, gjorde rent med nässug och gav henne näsdroppar men hon blev ändå helt förtvivlad varje gång jag la ner henne. Jag lämnar henne aldrig i sin säng när hon gråter förtvivlad-gråtet om hon inte slutar när jag lägger handen på hennes rygg. Jag tycker det är stor skillnad på när ett barn gråter för att det är besviket över att blivit nerlagt och när det gråter för att det inte vill bli övergivet. Isadoras gråt var ett sånt där övergiv-mig-inte-nu-när-jag-är-svag-gråt så jag tog upp henne och när klockan var 6.30 så gick jag in till sovrummet och försökte lägga henne där tillsammans med mig och Lucas. Lucas tyckte det var jättemysigt att Isadora skulle sova med oss och la sig tätt intill och myste med Isadora, men han blev så där superglad och gosig att han inte kunde ligga stilla utan skulle krama och gosa med henne så tillslut blev hon otröstlig.

Finns det något jobbigare än när man är dödstrött och stora inte gör som man säger och lilla bara skriker?! Jag kände hur hela jag höll på att rasa samman och ringde desperat till Jair och skällde på honom för att han tog så lång tid på sig att komma hem. Då informerade han om att han slutar 6.30 och inte 6 som jag trodde… haha! När jag lagt på luren så säger Lucas att hans mage håller på att bli ett skelett för att han är hungrig. Lille gubben! Min mage kurrade också så det var bara att gå upp och ge barnen mat och sen somnade äntligen Isadora. Jag försökte få Lucas att sova en stund på soffan med mig under tiden Isadora sov, men han var såklart pigg. Nu har han däremot börjat gäspa så jag laddade upp med lite kakor framför TVn 🙂

Asså vi har så stökigt här hemma just nu, men jag orkar inte idag. Imorgon sa JAIR att han ville att vi skulle städa så då hjälps vi åt. Och sen sa HAN att vi skulle försöka hålla ordning efter att vi har städat 🙂 Så skönt att höra det från honom 🙂 ??????


Lucas hittade 6 Pokémons härinne imorse. Jag hade ingen aning om att man kunde fånga så många Pokemons i sitt egna hus bara på 30 minuter!! Galet!


Isadora klättrar upp och ner i din fåtölj – nu har hon dessutom börjat klättra vidare upp på soffan via fåtöljen! ?

 

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.