Okategoriserade

Ingen sovmorgon här inte!

Egentligen tyckte den här killen att det var lagom att gå upp klockan 7 imorse, men jag har lyckats dra ut på det till klockan 9.30 men då har jag också fått vakna typ varje kvart ibland halvtimme för att Lucas varit missnöjd. Han är fortfarande missnöjd men lite gladare är han iaf nu när han har lyckats väcka sin morgontrötta förälder. Imon ska jag minsann ha sovmorgon, då sover jag på soffan om han vaknar för tidigt och inte nöjer sig med tutte!

20130511-095138.jpg

2 Comments

  • Anna

    Jag sover på soffan och min man med vår dotter som e 4 veckor Jag kan inte sova i samma rum för när hon sover ytligt rör hon på sig jättemycket, viftar med händer o fötter och gör massa ljud. Min man sover väldgt djupt o vaknar inte av detta. Men på mórgonen vaknar hon runt 6 tiden och min man lligger kvar me´d henneen stnd så jag går upp när hon blir otålig o vill ha tutte.

    Nu när din bebise snart 2 mån, ser dagarna ungefär samma ut gällande hans sömn etc. Sover han mer på natten o mindre på dagen?

    • Emma

      Ja, jag tycker han sover mer på natten än på dagen. Jag skrev ett inlägg idag om hur han sover på dagen. Han sover ganska korta pass på dagen. På natten sover han längre tid.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.