Okategoriserade

Sneakpeak från fotograferingen

Det blev visst en liten paus igår. Jag har haft en superkul helg i Stockholm men det tar på krafterna att ligga på topp! Först var det fotografering med Amelia där jag och 2 tjejer till blev sminkade av makeup-artisten Åsa Östergren. Jag har aldrig blivit fotad och stylad på ett sånt här sätt förut så det var verkligen spännande!!

Fotografen var grymma Theresia som har jobbat som fotograf i 26 år!!! Jag ställde ju såklart till det när jag kom dit med rynkiga kläder (dom hade blivit rynkiga i väskan). När jag började stryka min vita blus med strykjärnet som fanns där så rann det plötsligt ut massa vatten som tydligen var rosa…. Så jag fick en rosa fläck mitt på linnet. Den var ganska svag och blev ännu svagare efter att jag hade duttat lite babypuder på, men ändå!!! Tur att Theresia kunde retuschera bort fläcken 🙂

IMG_2893.PNG

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.