Okategoriserade

Testat för covid-19

Jag mår riktigt ruttet idag. Det var längesen jag var så här förkyld! Det jobbigaste är fortfarande snuvan, men jag har ju även lite ont i halsen, huvudvärk och nu känner jag mig frusen och öm i kroppen också. Vad jag förstår så kan nästan vilka symptom som helst vara covid-19, men jag skulle ändå känna mig lite chockad om det visar sig vara corona tror jag. Jag har i alla fall testat mig och lämnat in mitt prov idag så inom 48 timmar får vi veta. Jag vet inte riktigt vad jag hoppas på. Jag vill på ett sätt få det ”överstökat” och slippa vara rädd för corona, även om man kan bli sjuk flera gånger så är ju inte chansen lika stor att man drabbas igen inom det närmsta halvåret. Samtidigt så vill jag absolut inte att det ska vara corona för då finns ju en chans att Victor, Lucas och William fortfarande drabbas. Dessutom kommer jag ju vara orolig för att något av barnen drabbas av hyperinflammation i minst 4-6 veckor framöver. Usch alltså. Det dyker bara upp fler och fler barn i min bekantskapskrets som drabbats av hyperinflammation och det gör mig riktigt riktigt orolig.

Jag kände mig inte lika sunkig när jag hade duschat och fått på mig nya mjukis. Men duschen tog på krafterna, efteråt var jag totaldäckad 🙈

2 Comments

  • M

    Usch ja, precis så känner jag med idag. Det var riktigt längesen man var såhär sjuk. Har ju ont i hela andningssystemet och det som går ner är typ isglass och te 😂. Nä usch det är inte roligt. Här visade proverna negativt för covid iaf. Så jag är så lättad! Vill bli frisk!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.