Negativt för covid-19

Igår kom testresultatet tillbaka och det visade sig att jag är negativ för covid-19. Sååå skönt! Men jag har verkligen mått piss så det kändes ändå märkligt. Det här är liksom första gången jag är ordentligt sjuk sen corona kom, men ändå var det inte corona. Det får en att undra om man inte redan har haft corona trots allt… Jag är väldigt glad och tacksam att det inte var corona. Efter att ha sett vad viruset gjorde med min morfar så kändes döden plötsligt så nära. Jag ringde till och med för att fixa en grej med min livförsäkring…

Nej, nu hoppas jag innerligt att vaccinationerna går enligt plan och att även vi som inte är riskgrupp kan bli erbjudna vaccin innan sommarn. Vad tror ni? Kommer stora massan bli erbjudna vaccin innan sommarn?

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Sabina

  Tror tyvärr inte att den stora massan kommer att vara vaccinerad innan sommaren. Jag tillhör priogrupp 1 och fått första sprutan. Ska få andra 26/4 om de börjar med Astras igen 🙁 Så tror tyvärr ingen utanför riskgruppen kommer vara vaccinerad kommer vara innan sommaren!

  Svara
 2. Johanna

  Fast många får ju falskt negativt. Till och med människor på iva kan behöva ta flera test innan det visar positivt 🙈

  Svara
  • Emma

   Vi testade Lucas och Victor också för säkerhets skull så om mitt skulle vara falskt negativt så får vi reda på det imorgon 😊 Jag håller mig hemma än så länge oavsett 😊

   Svara
  • A

   Man får helt enkelt lita på det. Om man har positivt resultat så räknas man som frisk om man sett förbättring efter 7 dagar

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här