Testar Yves Rochers nya gellack

Förrförra veckan fick jag, som är produkttestare för Yves Rocher, ett paket fyllt med Yves Rochers nya nagellack. Dom har precis lanserat 50 nya lack och i samband med detta har dom även en instagram-tävling som har blivit superstor. Tävlingen heter Speaking Colors 🙂 Det är en internationell tävling med 3 vinnare varje vecka. Måla naglarna med Yves Rochers lack, hashtagga #speakingcolors #dittland (Sverige eller annat) och #dinkänsla (t.ex. happy, funny, grumpy, etc) 🙂 Kolla gärna in hashtaggen #speakingcolors för massa nagelinspiration 🙂   

 Kolla in vilka läckra färger!!! Jag älskar rosa, röd, korall och köper alltid dom färgerna, så det här är helt nytt och väldigt vågat för att vara jag 🙂 Första gången jag vågade måla i en utstickande färg var förra året när Jairs kusins målade brasilianska flaggan på mina naglar 🙂 Efter det vågade jag måla naglarna blåa 🙂 Denna sommaren planerar jag att vara mycket mera vågad och prova alla mina nya lack 🙂 Än så länge har jag provat 3 av lacken 🙂    Det ljusrosa och det röda är gellack så dom har jag på mig just nu. Jag älskar ljusa färger på fötterna så det ljusrosa målade jag på fötterna och det röda på händerna. Jag tänkte att jag skulle testa hur länge gellacket håller på en helt vanlig småbarnsmamma 🙂 När man har barn så byter man ju blöja med jämna mellanrum och tvättar händerna oftare, ska bli spännande att se hur länge det håller 🙂 Jag uppdaterar er om detta om ett par dagar 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här