Okategoriserade

Test av ny hudvårdsserie del 1 – Nourish

Tänkte berätta att jag håller på att prova en för mig ny hudvårdsserie. Hudvårdsserien heter Nourish och ni hittar den på Bodystore.

20140909-215514-78914244.jpg

Det som är speciellt med Nourish-produkterna är att dom är naturliga och merparten är till 90-95% ekologiska. Produkterna består av olika plant- och fruktextrakt med bioaktiva ämnen som aminosyror och vitaminer. Balance-serien som jag testar är för blandhud och innehåller äpplepulver och sågpalmetto som kontrollerar sebumproduktionen, vilket i sin tur minskar porerna så att det inte blir några finnar. Meningen är alltså att istället för att få finnar och behandla problemet, så ska produkterna hjälpa mig att förebygga att jag får finnar. 🙂

Jag har provat väldigt många olika hudvårdsprodukter, men jag har faktiskt aldrig tänkt på om dom motverkar eller tar bort finnar så det här kändes väldigt spännande att få prova. Ännu mera spännande tycker jag det är att få prova naturliga produkter istället för kemiska. Jag tror att jag kan ha underskattat naturliga produkter lite och trott att dom inte ska ge nån effekt, att min hy behöver starkare grejer som typ fräter bort finnarna. Men det verkar faktiskt inte alls vara så…

Jag började med Nourish-serien strax innan flytten och då såg mitt ansikte ut så här:

20140909-220953-79793256.jpg

I nästa del av det här inlägget så kommer jag visa hur mitt ansikte ser ut nu…. 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.