Tester

Test av Bambinos puréburk

Nästa grej som jag har testat i Bambinos mata-paket är deras puréburk.

Lucas äter aldrig upp all mat i en matburk så jag fryser in minst två tredjedelar av matburkarna. När vi ska ut nånstans så tar jag alltid med mig ett par iskuber som jag kan ge honom. Jag tycker det är smidigt att ta med den frysta maten eftersom den håller väldigt länge i väskan. Men det gäller att man har en burk som håller tätt eftersom maten oftast blir väldigt vattnig när den börjar tina. Innan jag fick den här puréburken fick jag alltid ha en påse om matburken som jag hade istärningarna i så att det inte läcker ut i väskan. Den här puréburken från Bambino håller helt tätt! Jag har till och med provat att ha vatten i den och inte ens det läcker ut i väskan!

20131121-134301.jpg

Nu har jag alltid med mig en av Bambinos puréburkar i skötväskan som jag kan lägga fruktpuré i när Lucas inte vill ha mer. Vi brukar nämligen köpa 4-pack fruktpuré att ta med i skötväskan, men dom går inte att återförsluta. Då är det perfekt att kunna hälla ner dom i puréburken och ta med hem.

Det enda negativa som jag har upplevt är att en hel burk för 8 månaders inte får plats i puréburken. Men eftersom jag aldrig tar med så mycket mat så har det inte varit ett problem ännu.

Ni hittar puréburken HÄR! Ni kan också läsa vad Smartsons testpiloter tyckte HÄR!

Jag skulle också vilja tipsa om att gilla Bambino på facebook. I somras hade dom en tävling där alla som deltog fick varsin puréburk!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.